Kestvus: 2 tundi
Grupi suurus: 5-25 inimest
Hind: 12 eurot inimene
Leivatoas saab teha oma esimesed katsetused leiva küpsetamises. Puiduaida leivameister jagab näpunäiteid, kuidas segada kokku üks õite hea leivataigen, mida head ja paremat sinna sisse võiks panna ja loomulikult mis on salarelv, et leib kenasti kerkiks ja hõrgult maitseks. Töötoas saab igaüks panna oma käteosavuse proovile ja meisterdada endale leivapõrsa või siilipoisi. Töötoa lõppedes tuleb leivaahjust meeli erutavalt head leivalõhna ja loomulikult ei lahku keegi oma kunstiteoseta. Huvi korral saab ka juuretise kaasa. Kui peaks hiljem tekkima vajadus leivaastja järele, siis ka sellele murele leiame lahenduse. Sellest sügisest on aidas müügil ka Kulina veski mahejahude valik.